Sunday, April 15, 2012

Fakta Tentang Perempuan #1

Assalamualaikum :)

Dua hari berada di Kela Adventure Camp Raub, Pahang memang awesome. Walaupun penat, tetapi seronok ! Tak larat sebenarnya nak update blog, tapi gagahkan juga diri ini.

Ouh, ya. Aku nak bercerita pasal ini sebenarnya. :D


Teringat aku pada salah seorang facilitator kat camp tu semalam, kitorang panggil dia ABAH. Sedang sibuk memanjat bukit semua, ABAH menjerit. "Okay, tangkap gambar, tangkap gambar. Semua pandang sini."
HAHA! Peserta perempuan *termasuk aku* laju je pandang. Padahal tipu je . -___-

psst : Perempuan dan camera, memang tak dapat dipisahkan. :D
okbai!

4 comments:

NisaAdnan said...

HHAHA BONAR SANGAT LAA TUU ;D

qina said...

haha perempuan mana tak suka camera. memang betul sangat la fakta ni :)

Syue said...

kelakooo =D

tiefazatie said...

hehe..=)