Monday, May 28, 2012

Plat Pendaftaran WWW 1 bernilai RM520,000

Assalamualaikum :)


Plat pendaftaran WWW yang merupakan singkatan bagi "World Wide Web" memang menjadi rebutan dan kegilaan ramai. Nombor cun, mesti la ramai yang berebut rebut masuk tender kan. Sanggup berhabis duit. 
Akhirnya, teka teki yang menjadi persoalan selama ini terjawab. Siapakah pemilik plat pendaftaran ini? Siapa? Siapa? 

Refer sini untuk keterangan lanjut

Pemilik WWW 1 adalah D.Y.M.M Sultan Ibrahim, Johor dengan harga RM520,000.00. Pergh, harga plat kenderaan dah menyamai sebuah kereta. Kalau aku, baik angkat kereta. Kalau aku lah kan. :) Harga ini telah mecipta rekod harga plat kenderaan termahal di Malaysia. Sebelum ni, MCA 1 yang juga dibeli oleh peniaga dari JOHOR bernilai RM300,000.00. *orang Johor kaya kaya kot* Tapi jap, ada apa pada MCA 1 tu? Macam takde apa yang menarik je.





okbai!

2 comments:

Thania Ismail said...

kadang2 tpikir mcm mbazir pulak beli num nie kan.. yelaa.. num boleh mcecah harga beli sebijik keta.. ish2.. tu laa org kaya yg tak tau nak guna duit. dah terlebih duit. tol tak?? tpi tak tau laa pulak kalau ada sebab2 lain dorang buat mcm tuh.

tiefazatie said...

xmampu eh..bagus buat benda lain..haha