Saturday, January 26, 2013

Fakta Tentang Perempuan #2

Assalamualaikum


This is sooo true ! Para lelaki, tak kisah la ayah ke, boyfriend ke, suami ke , abang ke , adik lelaki ke, anda dilarang sama sekali mencari masalah atau cuba bergurau dengan wanita ketika kami sedang period.
Well, korang yang dah ada pengalaman sendiri tahu macam mana perempuan sebelum dan ketika period kan ? Sebelum nak period tu, rasa lapar memanjang . Memang aku mengalami simptom tersebut. Asyik nak maaaaaakan je kerja . Lagi satu, perempuan ni, kalau sebelum period , memang mood dorang tak menentu. Kejap kejap nak marah , pastu kejap kejap menangis pula . Haish! Macam macam ragam. That's why korang dilarang untuk mencari masalah dengan mereka. kalau tak, INI MAKAN DIA . *tengok gambar diatas, siap pegang senapang tu*

WE ARE BORN TO BE LIKE THIS .
okbai!

3 comments:

wanie jamil said...

kalau bab makan tu aku takyah tunggu time period pon eja oii. hehe

Karukord jagau said...

(^__^) no kumeeeen hehhee

Hoshi Akemi said...

hahaha..slalu jgk tngok kwn2 jd cam ni.mmg petanda la 2.tp sy x pnh plak rasa cam ni.hehehe