Wednesday, February 15, 2012

Keletihan

Assalamualaikum :)

Arghh!!! 
Google
#gambar hiasan
Eh, kenapa ni? Kenapa ni Eja? :D

Since praktikal ni, serious aku jarang nak update blog. Jarang nak online Facebook. Jarang nak online Twitter. Haish! Nak kata banyak kerja, yes! boleh tahan la. Minggu lepas, duk menghadap drawing dan taking off reinforcement bar sahaja. Memang muntah besi berdiameter 25 aku dibuatkan. #menipu HAHA!

Lagipun, memang tiada masa untuk aku mengonlinekan diri. Almaklumlah, nak curi curi online dekat office pun, tempat duduk tak berapa nak strategik. Line wifi tak sampai. Tambahan pula, *aceh, ayat takboleh blah* memang sepanjang praktikal ni, aku berhadapan dengan masalah tidak cukup tidur. Kalau aku  online, memang leka. So, lebih baik aku tidur. Tempat praktikal kat Bangsar. Kuala Lumpur kalau tak jammed memang tak sah. Terpaksa lah kena gerak seawal 6.30 pagi dari rumah. Boleh agak aku bangun pukul berapa? Yeap! That's it! Aku bangun pukul 5.45 pagi. Gigih bangun awal. Tapi nasib baik pergi kerja dengan parents. Dalam kereta aku boleh tidur kejap. :)

Nah! Amik setepek gambar aku !

Seriously, aku salute mama & ayah. Kenapalah tenaga muda aku tak sekental tenaga tua mereka. Dorang takpernah nak merungut tak cukup tidur. Aku ni, baru praktikal, dah merungut letih lah bagai. Macam mana lah aku betul betul dah kerja nanti. haish! Kau kena kuat Eja, kuat! #talktomyself

psst : ALAM PEMBELAJARAN is more fun rather than ALAM PEKERJAAN. Letih oiii!
okbai!

8 comments:

MiSs TOrA said...

yupp bila dh keja mmg penat dan bosan everyday do d same thing!! huh =) rindu nk stdy blik

Anis Adila Aris said...

sabar..sabar..
lagi 2 minggu je dah nak mengadap semua nie

ehana said...

eja!!senyum xeclas oke..haha
penat eh.....:P

Anonymous said...

Leith tu ape???

Rapunzel Cikilolo said...

jadi orang dewasa memang kena kurang tido pun... haha

[fArAh aLiAs] said...

anda dijemput khas oleh farah alias! bloggers,...! jom join ^_^ http://coretanharapan.blogspot.com/2012/02/segmen-farah-alias-my-blogger-idol.html

Thania Ismail said...

btl2..mmg lth bkerja...

Thania Ismail said...

btl2..bkerja mmg lth..